Setari Cookie-uri

Andreea Raicu 'A fost un an plin, in care am realizat foarte multe'

Andreea Raicu pregateste o mare surpriza iubitoarelor de moda. Impreuna cu Roxana Voloseniuc va lansa un DVD intitulat "Codul bunelor tinute", adresat tuturor femeilor care acorda o importanta deosebita vestimentatiei. Mai multe detalii despre noul proiect, ne-a dezvaluit in intreviul de mai jos:

Andreea Raicu pregateste o mare surpriza iubitoarelor de moda. Impreuna cu Roxana Voloseniuc va lansa un DVD intitulat "Codul bunelor tinute", adresat tuturor femeilor care acorda o importanta deosebita vestimentatiei. Mai multe detalii despre noul proiect, ne-a dezvaluit in interviul de mai jos:

1. Cat de mult a influentat sfatul stilistilor in formarea ta ca manechin si abordarea unui stil vestimentar?

In cazul meu, influenta asupra stilului meu vestimentar a avut-o familia. De mica, am fost invatata sa am grija de mine, de felul in care arat de cum ma port si de tinuta mea. Cred ca este foarte important sa iti fie insuflat gustul pentru frumos inca din copilarie, iar de-a lungul vietii sa ai grija sa il cultivi. Perioadele in care am fost model, prezentatorul unei emisiuni de moda sau redactor de moda timp de 5 ani, toate la un loc au avut o mare influenta asupra stilului meu vestimentar.

2. Consideri ca trebuie respectate niste reguli, tendinte ca sa poti vorbi despre un stil vestimentar la moda?


In orice lucru pe care il intreprinzi in viata trebuie sa tii seama de niste reguli. Moda nu face exceptii. Dar asta nu inseamna ca stilul are legatura cu tendintele. Poti sa ai stil si fara a fi in pas cu ultimele tendinte.

3. Apropo de stil, ce inseamna ,,a fi bine imbracata " in Romania de azi?

Cred ca “a fi bine imbracata” inseamna acelasi lucru in Romania precum in orice alta tara. Si acest lucru tine mai degraba de stil, de usurinta cu care iti asortezi hainele intre ele dar si personalitatii tale. Eu cred ca romancele au o preocupare foarte mare pentru felul in care arata si aloca multa energie dar si resurse financiare garderobei lor

4. Cat timp au durat filmarile pentru DVD-ul “Codul bunelor tinute”?

Filmarile au durat 4 zile, dar nu considerati ziua ca avind 8-10 ore de filmare. Nu! O zi de filmare a fost de fapt o zi si o noapte de filmare!

Si asta in conditiile in care totul a fost pregatit din avans, adica cele 140 de tinute pe care le veti vedea in DVD au fost gindite si concepute inainte de filmare.

5. Ce aduce nou DVD-ul pe care te pregatesti sa il lansezi? A mai ramas vreun secret nedescoperit pana acum in materie de vestimentatie si stil?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.