Setari Cookie-uri

Andreea Raicu 'A fost un an plin, in care am realizat foarte multe'

Andreea Raicu pregateste o mare surpriza iubitoarelor de moda. Impreuna cu Roxana Voloseniuc va lansa un DVD intitulat "Codul bunelor tinute", adresat tuturor femeilor care acorda o importanta deosebita vestimentatiei. Mai multe detalii despre noul proiect, ne-a dezvaluit in intreviul de mai jos:

Acest prim DVD incepe seria DVD-urilor si proiectelor pe care le voi lansa impreuna cu Roxana Voloseniuc, redactor sef Elle, sub egida Stylepedia! Prin toate aceste proiecte vom incerca sa atingem toate aspectele legate de moda cu care femeile se confrunta in ziua de azi.

Abordarea “secretelor nedescoperite” cred ca nu este una buna si mai ales una constructiva. Noi nu dorim sa reinventam nimic sau sa descoperim lucruri noi. In fapt, noi ne dorim sa venim cu sfaturi utile, practice care sa fie la indemina oricarei femei in cautarea unor raspunsuri legate de stil si de moda.

6. Ce gusturi crezi ca reprezinta, caror femei le dai aceste sfaturi?

DVD-ul Codul bunelor tinute se adreseaza femeilor indiferent de virsta sau de ocupatie. Singurul criteriu il constituie dorinta lor de a se imbraca corect si totodata modern.

Nu exista pe piata din Romania un produs similar ca acest DVD, unde partea teoretica se imbina perfect cu cea aplicata. Adica da, e important sa stii niste reguli, putina teorie doar ca daca nu “o verifici” si vizual, atunci informatia nu ti se va sedimenta pentru mult timp sau risti chiar sa intelegi gresit ceea ce ai citit

7. Ce inseamna concret ,,Codul bunelor tinute"? Tine de varsta, profesie, se adreseaza doar cunoscatorilor in domeniu?

Nu se adreseaza cunoscatorilor in domeniu. Noi nu ne adresam elitelor din moda pentru ca, oricum, se presupune ca ei au in general aceste informatii, nu?
DVD-ul se adreseaza femeilor active care muncesc, au o cariera, au o familie si care isi doresc in acelasi timp sa fie stilate si bine imbracate in orice imprejurare a vietii lor cotidiene.

8. In nenumarate randuri, din dorinta de a epata, multe dintre femei exagereaza si comit greseli vestimentare greu de trecut cu vederea. De ce anume ar trebui sa tina cont, in primul rand, vizionand DVD-ul?

Este important sa se uite cu atentie la DVD, pentru ca atunci cind se va afla singura in fata oglinzii sa-si verifice imaginea cu ceea ce a aflat de la noi.

9. Desi peripetiile petrecute pe platourile de filmare nu mai sunt o necunoscuta pentru tine, este ceva care, totusi, merita stiut de cititoare? Un secret din culise, ceva, care sa destinda curiozitatea cititoarelor interesate de moda?

A fost ceva nou: am depasit recordul celei mai lungi zile de filmare. Am plecat duminica la ora 8 dimineta de acasa si m-am intors la 12, 30 a doua zi.

10. Cu ce ganduri inchei anul 2010? Ce proiecte ai pe viitor?

Linistita si fericita ca sunt sanatoasa atat eu cat si familia si prietenii mei. A fost un an plin, in care am realizat foarte multe. Proiecte?

Stiti ca sunt superstitioasa, dar va pot spune ca am cateva surprize pe care le pregatesc.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.