Setari Cookie-uri

Hollywood Style Awards 2010: vedete bine si prost imbracate

Pe 12 decembrie a avut loc Hollywood Style Awards 2010, eveniment care a reunit pe covorul rosu o multime de vedete, mai mult sau mai putin inspirate la capitolul stil.

Pe 12 decembrie a avut loc Hollywood Style Awards 2010, eveniment care a reunit pe covorul rosu o multime de vedete, mai mult sau mai putin inspirate la capitolul stil. Printre tinutele elegante, conforme cu evenimentul de anvergura, s-au remarcat si combinatii nepotrivite, exagerat de sclipitoare. Sa descoperim asadar, care au fost cele mai surprinzatoare aparitii.

Dintre celebritatile prezente la eveniment, Katie Cassidy s-a numarat printre vedetele cel mai bine imbracate. Aceasta a optat pentru o creatie Edition by Georges Chakhra care face parte din colectia toamna-iarna 2010. Rochia aleasa i-a conferit actritei o aparitie extrem de seducatoare si sexy.

Photo by: KGC11/starmaxinc.com 2010 12/12/10 Katie Cassidy at the Hollywood Style Awards. (Westwood, CA) Photo via Newscom

Desi a optat pentru o tinuta neagra, croiala si modelul au depasit tiparul clasic al rochiei negre, remarcandu-se datorita insertiilor de dantela. Materialul seducator, transparent a reprezentat elementul central al tinutei.

Numarandu-se printre materialele sezonului, dantela este alegerea ideala pentru o rochie simpla, care aduce un omagiu elegantei si feminitatii, gratie texturii deosebite. Katie a completat tinuta eleganta printr-o coafura naturala si un machiaj delicat, menit sa-i puna in valoare trasaturile. De asemenea, accesoriile alese au conturat armonios imaginea artistei.

Prin tinuta aleasa, Katie a oferit o lectie de stil, demonstrand ca eleganta consta in simplitate si atitudine. Alaturi de ea, Camilla Belle, Krysten Ritter si Emily Blunt s-au numarat de asemenea printre vedetele bine imbracate; pentru mai multe fotografii click aici.

Dec. 12, 2010 - West Hollywood, California, U.S. - SELENA GOMEZ arrives for the 2010 Hollywood Style Awards at the Hammer Museum. © Red Carpet Pictures
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.