Setari Cookie-uri

Hollywood Style Awards 2010: vedete bine si prost imbracate

Pe 12 decembrie a avut loc Hollywood Style Awards 2010, eveniment care a reunit pe covorul rosu o multime de vedete, mai mult sau mai putin inspirate la capitolul stil.

La polul opus, cea mai neinspirata tinuta a fost purtata de tanara Selena Gomez. Aceasta a optat pentru o creatie Max Azria Atelier eleganta, insa total nepotrivita pentru silueta ei. Croiala n-o avantajeaza, ii scurteaza vizual picioarele si pantofii simplii, banali nu au nicio legatura cu rochia stralucitoare din paiete. O pereche de sandale decupate ar fi fost mult mai potrivite.

De asemenea, coafura prea cuminte contrasteaza in mod neplacut cu tinuta aleasa. Stilul natural este la moda, insa cantareata putea opta pentru un coc neglijent sau bucle jucausa de inspiratie retro, trenduri in voga in materie de hairstyle.

Nici machiajul Selenei nu a fost apreciat de criticii in domeniu. Tenul foarte deschis, machiat in exces cu pudra alba a intrat in contrast cu trupul bronzat al vedetei; pentru poze mai multe click aici. Totusi, Sellena Gomez nu a fost singura aparitie stralucitoare a serii. Printre vedetele care au purtat rochii cu paiete la Hollywood Style Awards 2010, s-au numarat si Victoria Justice, Kaley Cuoco si Jessica Lowndes; click aici pentru mai multe poze.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.