Setari Cookie-uri

10 despartiri ale anului 2010

Anul 2010 a adus unele dintre cele mai neasteptate despartiri. Multe cupluri au decis sa puna punct relatiei si sa isi continue viata pe drumuri diferite. Site-ul online ivillage.com a prezentat cele mai surprinzatoare despartiri ale acestui an:

Anul 2010 a adus unele dintre cele mai neasteptate despartiri. Multe cupluri au decis sa puna punct relatiei si sa isi continue viata pe drumuri diferite. Site-ul online ivillage.com a prezentat cele mai surprinzatoare despartiri ale acestui an:

1. Scarlett Johansson si Ryan Reynolds

Cei doi actori au ajuns de comun acord ca este mai bine daca pun capat casatoriei lor, casatorie care a durat doar 2 ani. Atat Scarlett, cat si Ryan au primit premiile pentru Cea Mai Sexy Femeie in Viata, respectiv Cel Mai Sexy Barbat in Viata.

2. Zac Efron si Vanessa Hudgens

Cuplul din serialul “High School Musical” a fost desemnat Cuplul de Aur de la Hollywood in anul 2006. Dupa o relatie de 4 ani, tinerii au hotarat sa se desparta, in relatia lor intervenind rutina si plictiseala.

3. Eva Longoria si Tony Parker


La inceputul acestui an, cei doi pareau a fi cuplul ideal. Pe 17 noiembrie, actrita din “Neveste disperate” a intentat divort sotului din cauza infidelitatii acestuia, casatoria de 3 ani destramandu-se. Se pare ca Tony a inselat-o pe frumoasa Eva cu sotia coechipierului si prietenului sau.

4. Courtney Cox si David Arquette

Casatoriti inca din anul 1999, cuplul a facut publica despartirea pe data de 11 octombrie. Desi Courtney nu a dorit sa declare nimic, David a acordat un interviu unui post de radio, socand prin declaratiile sale legate de viata amoroasa a celor doi. Dupa cateva zile, Arquette si-a cerut scuze pe Twitter, recunoscand ca a impartasit prea multe.

5. Christina Aguilera si Jordan Bratman

In octombrie, cantareata a divortat de sotul sau, la doar doua zile dupa anuntarea despartirii. Cei doi au decis sa ramana in continuare prieteni si sa il creasca impreuna pe fiul lor, Max. Aguilera nu a stat mult timp singura, gasindu-si imediat un nou iubit, Matthew Rutler, care o insoteste peste tot. Imagini cu cei doi aici.

6. Billy Ray si Tish Cyrus

Parintii lui Miley Cyrus au ajuns pe prima pagina a ziarelor internationale. Dupa 17 ani de casatorie, Billy Ray si Tish au anuntat ca se despart, actele de divort fiind depuse pe 26 octombrie. Cuplul are cinci copii impreuna.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.