Setari Cookie-uri

10 despartiri ale anului 2010

Anul 2010 a adus unele dintre cele mai neasteptate despartiri. Multe cupluri au decis sa puna punct relatiei si sa isi continue viata pe drumuri diferite. Site-ul online ivillage.com a prezentat cele mai surprinzatoare despartiri ale acestui an:

7. Jim Carrey si Jenny McCarthy

De Ziua Indragostitilor, Jim Carrey a declarat dragostea sa pentru Jenny, prin intermediul Twitter. Doua luni mai tarziu, pe 6 aprilie, cuplul a facut publica despartirea, actorul declarand: “Jenny si cu mine am pus capat relatiei noastre de 5 ani. Ii sunt recunoscator pentru toate momentele petrecute impreuna si ii doresc ce este mai bun”.

8. Sandra Bullock si Jesse James

Actrita, castigatoare a unui premiu Oscar, a descoperit ca sotul sau avea o aventura online cu un model. Dupa cateva luni, mai multe femei declarau in presa ca au intretinut relatii sexuale cu Jesse James. Frumoasa actrita a decis sa puna punct relatiei, intentand divortul. In viata starului a intrat un alt barbat, un baietel african pe nume Louis Bardo, pe care Sandra l-a adoptat in secret.

9. Kate Winslet si Sam Mendez

Dupa aproape 7 ani de casatorie, actrita Kate Winslet si regizorul Sam Mendez au anuntat despartirea lor la inceputul anului. Cei doi au impreuna un fiu de 6 ani, iar Kate mai are o fiica de 9 ani dintr-o casatorie anterioara cu regizorul Jim Threapleton.

10. Halle Berry si Gabriel Aubrey

Desi pareau un cuplu fericit, Halle si Gabriel s-au despartit dupa patru ani de relatie. Actrita si modelul canadian au o fiica impreuna, Nahla, de doar 2 ani. In timp ce Aubrey este inca singur, Halle Berry si-a facut un nou iubit, Olivier Martinez, fostul prieten al lui Kylie Minogue.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.