Setari Cookie-uri

Cristi Brancu se ia de Andreea Balan

Cristi Brancu renunta la postura de gentleman pentru a o ataca dur pe Andreea Balan. Prezentatorul de televiziune o numeste pe blonda un caz jalnic, ultra-promovat.

Cristi Brancu renunta la postura de gentleman pentru a o ataca dur pe Andreea Balan. Prezentatorul de televiziune o numeste pe blonda “un caz jalnic, ultra-promovat”.

Totul a pornit de la un scandal de acum cateva zile, cand Cancan a publicat o stire, conform careia Andreea a fost vizitata de amantul acesteia la filmarile celui mai recent clip al sau (bineinteles, sursa a ramas anonima). Chiar daca blondina a negat zvonurile, Brancu este de parere ca totul este doar o inscenare pentru o mai buna promovare a single-ului.

Videoclipul a fost filmat in luna decembrie. De ce stirea a aparut doar la cateva zile de la lansarea acestuia? Prezentatorul neaga calitatile de cantareata ale Andreei, adaugand pe blogul sau personal:

Marturisesc ca sunt nitel subiectiv. Am crezut cu oarecare naivitate in valoarea umana si artistica a Andreei Balan, dar ieri m-am cam lamurit. Nu e decat un mare balon umflat si, sincer, imi cam pare rau ca a primit un Premiu Confidential in luna noiembrie a anului trecut. Intr-o discutie profesionala, Andreea nu mi-a demonstrat decat ca intre ea si domnisoarele care se miorlaie pe la emisiuni, pe post de asistente TV, nu e diferenta, uman vorbind.(...)De aceea, subiectul cu asa-zisul baiat care ar fi jucat in clip si de fapt ar fi amantul ei nu e altceva decat o jalnica incercare de a se promova, cu un subiect de doi bani pe care nici macar tabloidele infometate de subiecte nu-l mai halesc. Deci, dau un premiu gras daca imi da cineva o inregistrare cu vocea Andreei Balan. Da’ una care sa ma faca sa simt ca e cantareata… Cer imposibilul?

Credeti ca are dreptate Brancu?


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.