Setari Cookie-uri

Christina Aguilera a fost arestata

Vedeta a fost arestata noaptea trecuta, politistii declarand pentru presa ca aceasta era incapabila sa aiba grija de ea.

Vedeta a fost arestata noaptea trecuta, politistii declarand pentru presa ca aceasta era incapabila sa aiba grija de ea.

Cantareata, mama a unui baietel, se afla in masina impreuna cu iubitul sau in timp ce barbatul conducea masina pe drumurile din Los Angeles. Cuplul a fost oprit de politisti in jurul orei 2:45 dimineata, ora Statelor Unite.

Steve Whitmore, seful departamentului de politie din Los Angeles a declarat pentru Daily Mail:

La 2:45 in aceasta dimineata un barbat a fost oprit in timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice. Atat el, cat si pasagera, domnisoara Aguilera au fost arestati. A fost o situatie diferita din cauza faptului ca ea nu era capabila sa aiba grija de ea. Cand a coborat din masina, nu isi putea mentine echilibrul. A trebuit sa o ajutam noi sa stea in picioare. Nu stia unde se afla si nici unde locuieste. Am dus-o la sectie pentru binele ei.

Christina a fost eliberata in cursul acestei dimineti, iar iubitul ei, Matthew Rutler, a parasit arestul dupa ce a platit o amenda de 30 000 de dolari pentru ca a condus sub influenta alcoolului.

Sa speram ca nu avem parte de o noua Lindsay Lohan.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.