Setari Cookie-uri

Catalin Botezatu s-a logodit

Dupa numeroase scandaluri amoroase, Catalin Botezatu a lasat in urma trecutul si a trecut la o alta femeie, Valeria Marini.

Dupa numeroase scandaluri amoroase, Catalin Botezatu a lasat in urma trecutul si a trecut la o alta femeie, Valeria Marini.

Desi designerul nu vrea sa ofere detalii despre viata lui amoroasa, Valeria nu s-a sfiit si a marturisit jurnalistilor italieni: “Da, m-am logodit cu Botezatu!”, relateaza Libertatea.

Bote pare deranjat de faptul ca a devenit una dintre cele mai “urmarite” vedete, dar in timpul relatiei sale cu Bianca declara lucruri noi si interesante in fiecare zi si facea tot posibilul ca in fiecare zi sa fie pe prima pagina a ziarelor de scandal.

Recent Catalin a marturisit ca Valeria Marini este femeia ideala in viziunea sa: “Valeria este o femeie frumoasa, deosebita si cu o cariera de succes in Italia. Nu mai vrea sa discut despre relatiile mele pentru ca totul s-a intors impotriva mea pana acum. Este strict viata mea si nu trebuie sa intereseze pe nimeni cu cine si unde imi petrec eu noptile.”

Noi asteptam sa vedem cat timp dureaza pana cand se razgandeste si isi face simtita prezenta pe la toate emisiunile de scandal pentru a se lauda cu noua cucerire.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.