Setari Cookie-uri

Nicola este acuzata de fiul sau ca l-a parasit

Nicola a declarat tot timpul ca are o relatie speciala cu familia sa, insa se pare ca totul nu este atat de roz precum pare.

Nicola a declarat tot timpul ca are o relatie speciala cu familia sa, insa se pare ca totul nu este atat de roz precum pare.

Andrei, fiul cel mare al vedetei, isi acuza mama pentru faptul ca l-a parasit, fiindu-i parinte doar cu numele. Acesta a decis ca este timpul sa puna capat minciunilor si sa dezvaluie si cealalta parte a mamei sale:

Spun cu mana pe suflet ca n-am avut niciodata o mama in adevaratul sens al cuvantului, care sa ma iubeasca si care sa aiba grija de mine in momentele grele. Cand aveam patru ani m-am imbolnavit grav, era sa mor, dar nu a interesat-o. Noroc cu bunicii, ei m-au crescut.

Am rugat-o ani la rand sa ma ajute sa ma angajez undeva, sa ma imprumute cu cateva milioane de lei vechi pentru a plati chiria ca sa nu dorm pe strada. N-a facut nimic. M-a deranjat si ca mintea in presa, ca era falsa.

Declara ca a fost cu mine la munte sau in alte locuri ca sa arate ce mama iubitoare este, iar eu aflam din ziare. Si ma enervam, pentru ca, in ziua cand ea spunea ca am fost impreuna sa ne distram, eu incercam sa supravietuiesc.
”, a spus acesta pentru Cancan.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.