Setari Cookie-uri

Catalin Josan, viitoare vedeta internationala

Cine spunea ca in tarisoara noastra nu exista muzica de calitate?

Cine spunea ca in tarisoara noastra nu exista muzica de calitate?

Piesa “Don’t Wanna Miss You” interpretata de Catalin Josan a ajuns, in trei saptamani de la lansarea sa in Italia, in Top 20 al celor mai ascultate melodii in Peninsula.

Sound-ul brit-pop cu versuri romantice si sarmul irezistibil al tanarului moldovean au facut ca piesa “Don’t Wanna Miss You “ sa fie fredonata de mii de Italieni , aceasta ajungand si pe locul 77 in Topul de vanzari Itunes Singles Chart Italia.

La sfarsitul acestei luni Catalin a onorat invitatia canalului de televiziune Rai Due de a participa la emisiunea TOP of The Pops.

Intr-o perioada in care Europa este invadata de muzica dance romaneasca, performanta lui Catalin este cu atat mai remarcabila cu cat este primul artist roman care ajunge in Top20 cu o melodie pop-rock in engleza, intr-o tara in care muzica de succes este cantata in italiana de catre baieti frumosi si carismatici de care toata lumea a auzit precum Eros Ramazzotti, Tiziano Ferro, Jovanatti , dar si de catre mai clasicii Zucchero , Al Bano , Toto Cutugno sau Vasco Rossi.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.