Setari Cookie-uri

Catrinel Sandu: Norocul a facut ca eu sa castig si sa devin asistenta lui Banica Jr

Sotie de tenisman, mama, coregraf, moderator tv, evolutia lui Catrinel Sandu s-a produs chiar in fata ochilor nostri. Catrinel, cunoscuta publicului ca fiind prima bebelusa de la Cronica s-a transformat intr-o femeie completa si, mai ales, implinita.

Sotie de tenisman, mama, coregraf, moderator tv, evolutia lui Catrinel Sandu s-a produs chiar in fata ochilor nostri. Catrinel, cunoscuta publicului ca fiind “prima bebelusa de la Cronica” s-a transformat intr-o femeie completa si, mai ales, implinita.

Ascensiunea ei in televiziune s-a produs treptat astfel ca de la coprezentator la coregraf, Catrinel a ajuns moderator tv. O cariera care are in spate ani de munca si despre care vedeta vorbeste cat se poate de modest.

Am participat acum foarte multi ani la un casting (mai mult impinsa de colegi si prieteni). Norocul a facut ca eu sa castig si sa devin asistenta lui Stefan Banica Jr. Dupa aceea, au urmat colaborari cu mai multe posturi de televiziune, in calitate de coregraf si, treptat, din coprezentator am devenit prezentator si coregraf la TVR 1, Prima Tv, National Tv si, in ultimul an, la Euforia TV!’’ a declarat in exclusivitate Catrinel Sandu pentru PoshMagazine.ro

Cu toate ca s-a discutat foarte mult despre plecarea si mutarea ei in America, se stie foarte putin despre faptul ca frumoasa blonda a fost imaginea unei campanii ce s-a derulat in cateva orase din Florida. Catrinel a fost imaginea unei campanii facute pentru modernizarea maternitatii unui spital din St. Petersburg.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.