Setari Cookie-uri

Shakira, sexy in ploaie

Aseara a avut loc la Bucuresti primul concert in are liber pe care Shakira l-a sustinut in cadrul noului sau turneu mondial, Sale El Sol.

Aseara a avut loc la Bucuresti primul concert in are liber pe care Shakira l-a sustinut in cadrul noului sau turneu mondial, “Sale El Sol”.

Seara a inceput in jurul orei 19:00 cu show-ul membrilor Bosquito, care i-au purtat pe spectatorii prezenti in Piata Constitutiei pe ritmurile celor mai cunoscute piese lansate de-a lungul timpului. Le-a urmat Smiley care, alaturi de bandul sau, a pregatit publicul pentru unul dintre cele mai energizante si seducatoare concerte ce avea sa fie pus in scena de diva absoluta a muzicii latino.

Shakira a urcat pe scena putin dupa ora 21:00, in acordurile celebrei “Pienso en Ti”. I-a urmat “Why Wait” si “Te Dejo Madrid”, urmate de salutul calduros al artistei, care a multumit fanilor pentru prezenta in ciuda ploii, promitandu-le un show desavarsit. “Sunt aici pentru voi” a adaugat Shakira iesind in mijlocul publicului, pe podiumul din fata scenei, dansand in ploaia torentiala in aplauzele frenetice ale celor 20000 de spectatori.

Artista a ridicat apoi pe scena doua fete din public pe care le-a invatat celebrele sale miscari din solduri si alaturi de care a dansat pe cunoscutul refren “Whenever Wherever”. Concertul a continuat cu hit-uri mai vechi, “Ojos Asi”, “Ciega Surdomuda”, “La Tortura”, “Las de la Intuicion”, “She Wolf” si “Gipsy”, dar si cu piese de pe cel mai recent album precum “Sale El Sol” si deja celebra “Loca”, Shakira pastrand pentru finalul concertului cele mai cunoscute hituri: “Hips Don’t Lie” si “Waka Waka”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.