Setari Cookie-uri

Un nou scandal in presa romaneasca. Afla despre ce este vorba

Dupa impacare urmeaza...un nou taraboi.

Dupa impacare urmeaza...un nou taraboi.

Femeile din familia Zavoranu sunt iarasi la cutite. Chiar daca s-au impacat in urma cu ceva timp, Oana nu a renuntat la procesele pe care i le intentase mamei sale si astfel a luat nastere un nou scandal.

Invitata la Simona Gherghe in emisiune, vedeta a avut parte de o surpriza neasteptata. Marioara Zavoranu si-a facut aparitia in platou cu un buchet mare de flori in mana, primit de la Oana in emisiunea lui Capatos.

Mama putea sa imi spuna ca sunt o vipera fata in fata. De ce trebuia sa se intample acest lucru in platoul de tv? Tu ai venit pusa pe scandal, cu alte cuvinte. De ce imi inapoiezi buchetul, mama? Ai venit pe scandal. Eu nu vreau sa ma cert cu tine, doamna draga. Eu am o hotarare care anuleaza tot ceea ce s-a decis in acesti sapte ani impotriva mea si in favoarea mamei mele.”, a marturisit Oana.

O stiu toate televiziunile ca are clontul mare. Eu nu am vorbit niciodata despre Oana de rau. Dar acum e timpul. Nu poti sa imi dai un buchet de flori, sa ma pupi, si acum sa imi faci asta. Eu te-am crescut”, a adaugat Marioara printre lacrimi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.