Setari Cookie-uri

Ellie White se lanseaza in afara Romaniei

Single-ul �Nu te mai caut� interpretat de Ellie White si compus de baietii de la Play & Win s-a bucurat de un real succes in Romania, fiind extrem de difuzat de radiourile si televiziunile de specialitate din tara.

Single-ul „Nu te mai caut” interpretat de Ellie White si compus de baietii de la Play & Win s-a bucurat de un real succes in Romania, fiind extrem de difuzat de radiourile si televiziunile de specialitate din tara.

Piesa beneficiaza si de o varianta in limba engleza, „Love Again”, inregistrata la casa de discuri Roton, care a fost de curand licentiata in Rusia, Polonia, Ucraina, Belarus, Armenia, Georgia si Kayakhstan.

„Pentru mine este o reala bucurie ca muzica mea incepe sa fie ascultata si in afara Romaniei, este practic, pasul urmator in cariera care e firesc si pe care mi-l doresc de multa vreme. Sper ca in curand sa incep sa cant in strainatate si sa ma intalnesc tot mai mult cu fanii mei din alte tari la concerte. Multi imi scriu pe Facebook si pe site-ul meu www.elliewhite.com si abia asteapta sa ma cunoasca”, a declarat Ellie White.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.