Setari Cookie-uri

Mariah scoate bani din copiii sai

Mariah vrea sa primeasca bani pentru orice.

Mariah vrea sa primeasca bani pentru orice.

Pentru ca este o diva si isi permite, MiMi este constienta de faptul ca toata lumea vrea sa ii vada gemenii. Dar de ce sa ii arate pe gratis? Micutii costa, sunt scumpi la vedere.

Cea mai buna oferta pe care a primit-o pana acum de la tabloide este de 200.000 de euro, dar vedeta nu se multumeste. Prea putin pentru valoarea ei, avand in vedere ca fotografia gemenilor Brangelina a costat 14 milioane de dolari (banii primiti au fost oferiti unor fundatii de caritate). Purtatorul de cuvant al cantaretei a declarat:

“Inca este indecisa in ceea ce priveste momentul potrivit pentru a ii fotografia pe cei mici. Ii place sa fie mama, asa ca nu se grabeste. Nu este vorba despre bani. Este in tratative cu mai multe publicatii, isi doreste ca fotografia sa fie facuta cu gust.

La ce se refera cand spune “isi doreste ca fotografia sa fie facuta cu gust”? Toti copilasii ies bine in fotografii, mai ales cand acestea sunt facute de un fotograf profesionist. Intelegem, nu este vorba despre bani, este vorba despre statut. Doar atat valoreaza copiii lui MiMi pentru presa?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.