Setari Cookie-uri

Raduleasca, ofuscata pe barbatii romani

Nici nu a venit bine din Monaco si a si inceput sa se planga.

Nici nu a venit bine din Monaco si a si inceput sa se planga.

Diva noastra cauta atentie…maxima. Revenita in tara, Mihaela Radulescu se plange de comportamentul romanului. Aceasta povesteste pe contul sau de Facebook cum a fost jignita imediat cum a ajuns in tara:

N-am ajuns bine in Romania. Asteptam bagajele, la Otopeni, cu Ayan si cu Mama si intreb un "domn" (obosita si cu urechile inca infundate de la zbor) daca pot lua un carut care mi se parea liber. Imi raspunde ceva, din care inteleg ca da (dar, abia apoi ma prind ca omul mi-a raspuns cu o gluma proasta). Continua: "Lumea nu se invarte in jurul tau, draga Raduleasco", zice el. Ii spun ca am auzit gresit, probabil, si-mi prezint scuzele necesare. Ramane aceeasi intrebare - de ce simte nevoia, un "barbat", sa ia la misto femeia, mai cu seama daca e cunoscuta, daca "o stie el" de la tv ?... Bine am venit "acasa", deci. Si multumesc pentru "gentilete", educatie, sarit in ajutorul femeii cu bagaje si copil, multumesc ca mi-ati adus aminte unde am ajuns, chiar inainte sa "trec granitza':).”

Vedeta este atat de ofuscata incat a hotarat sa nu tina in ea si sa povesteasca totul pe Facebook. Nu de alta, dar la Monaco barbatii sar imediat in ajutorul ei, ii dau toate carucioarele lor si o poarta numai in brate cand o vad atat de mica si de neputincioasa.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.