Setari Cookie-uri

A innebunit lumea sau...doar Marcel Pavel?

Nu stiu ce se intampla cu noi, dar parca ne ducem cu totii. Unde? Asta chiar nu stiu. Oricum, spre bine in niciun caz.

Nu stiu ce se intampla cu noi, dar parca ne ducem cu totii. Unde? Asta chiar nu stiu. Oricum, spre bine in niciun caz.

Il mai tineti minte pe Marcel Pavel? Da, da, barbatul cu voce incredibila. Nu stiu daca este de vina criza anilor sau criza nebagarii in seama, dar eu zic ca omul s-a ticnit de-a binelea. Cantaretul care iti facea pielea de gaina cand deschidea gura si canta din toti plamanii, a pus-o de o colaborare cu 1Q Sapro. Deja suna deplasat, nu?

Ce a iesit din acea colaborare? Nu stiu daca sa o numesc piesa pentru ca, dupa mine, e buna de aruncat la cosul de gunoi. Problema e ca lor li se pare hit pentru ca nu au stat mult si au scos si un videoclip.

Melodia se numeste “Sha La La” si are niste versuri de toata jena. Marcel al nostru canta cand in romana, cand in engleza. Totul bine si frumos, majoritatea “artistilor” nostri jongleaza cu limbile. Problema e ca cica el canta, dar pe mine ma dor urechile in incercarea disperata de a intelege ce canta.

Lasam piesa deoparte si trecem la clip. Nu ne erau de ajuns Andreea Banica si alte tinere care isi arata popoul la camera. Trebuia ca si Pavel sa recurga la aceasta strategie pentru a ne atrage atentia. Kitchos e putin spus in comparatie cu rezultatul dezastruos:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.