Setari Cookie-uri

Angelina Jolie despre iubire, casatorie si familie

Angelina Jolie si-a pus sufletul pe tava, oferind un interviu pentru cel mai recent numar al revistei Vanity Fair.

Angelina Jolie si-a pus sufletul pe tava, oferind un interviu pentru cel mai recent numar al revistei Vanity Fair.

Probabil satula de toate zvonurile legate de familia sa, actrita s-a hotarat sa clarifice lucrurile. Aceasta vorbeste despre relatia cu Brad Pitt, despre copii si casatorie:

Nu, nu sunt insarcinata. Poate ca in viitor. Nu suntem impotriva, dar vrem sa fim siguri ca suntem pregatiti pentru un alt copil. Cei mici au nevoie de atentie, de discutii in mijlocul noptii, asa cum vorbeam si eu cu mama. Vrem sa fim siguri ca nu construim o familie mult prea mare incat sa nu avem suficient timp sa ii crestem asa cum trebuie pe toti.

Eu si Brad nu suntem impotriva casatoriei, dar parca deja suntem casatoriti. Copiii sunt un angajament, un mare angajament, chiar si mai mare decat mariajul. Ei sunt pe viata, de mariaj nu poti zice acelasi lucru.

Aceasta a oferit detalii si despre viata sa profesionala, marturisind ca actoria a ajutat-o in viata, insa acum este acum pe locul doi:

Nu mai este cel mai important lucru din viata mea. Actoria m-a ajutat sa evoluez, sa ma maturizez. M-a ajutat sa invat multe lucruri despre mine, sa calatoresc, sa inteleg viata, sa ma exprim. Sunt foarte norocoasa, este o meserie distractiva. Este un lux. Uite, sunt la munca acum in mijlocul Venetiei. Dar nu cred ca o sa mai fac asta pentru mult timp. Asta pentru ca am o familie fericita. Aseara am ajuns de la munca si toti dansau, cantau muzica…Am intrat si eu in jocul lor. Dintr-o data m-am trezit dansand fiind inconjurata de o gramada de mici monstruleti nebuni.

Mad este un baiat foarte destept. Este bun la scoala, in special la istorie. Ar vrea sa devina scriitor sau sa calatoreasca in jurul lumii si sa invete despre locuri necunoscute si lume. Zahara are o voce extraordinara si este foarte eleganta. Shiloh este extrem de amuzanta, cea mai comica dintre toti, cea mai jucausa. Knox si Viv sunt fetita si baietelul in stil clasic. Ea este o domnisoara, iar el este un adevarat cavaler.


Angie nu se opreste aici si ne vorbeste cu amanuntul despre viata ei personala si relatia dintre ea si Brad:

Ii spun incontinuu lui Brad ca sunt proprietatea lui. Este un barbat traditional, cand sunt la munca, el sta cu copiii si sculpteaza anumite lucruri special pentru casa. Nu va fi nicio nunta secreta. Noi deja apartinem unul altuia.

[vezi aici pictorialul]

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.