Setari Cookie-uri

Monica Gabor traieste periculos. Chiar este insarcinata?

In urma cu cateva zile publicatiile de scandal au aruncat bomba.

In urma cu cateva zile publicatiile de scandal au aruncat bomba.

Cica Moni a noastra ar fi insarcinata. Irinel a confirmat zvonurile, declarand ca Irina vorbeste intruna despre faptul ca va avea un fratior. Nici Ramona, sora modelului, nu a dezmintit cele aparute in presa, ci mai mult, chiar ne-a facut sa credem ca este adevarat, prin plecarea ei de urgenta in State.

Daca stam sa ne gandim, care este singurul lucru cu care tii un barbat langa tine? Copilul, bineinteles. Dupa Iri, miliardarul in lei, este randul lui Mr. Pink, miliardarul in euro. A stiut ea unde sa gaseasca confort si lux.

Pentru ca inca mediatizarea copilului nu este suficienta, Carmen Harra, clarvazatoarea care spunea ca stie pe unde se afla Elodia, si-a bagat si ea nasul in toata treaba asta.

"Instinctul ei de femeie care vrea sa adere la un statut social ii spune ca un copil e o arma. Sarcina e o incercare de a-si stabiliza viata si de a-l convinge pe chinez s-o ia de sotie, asa cum a facut si cu Irinel.

Monica merge pe un teritoriu in care aceasta «arma» nu functioneaza si nu va invata vreodata limba chineza. Ea prefera sa taca in privinta vietii ei actuale, pentru ca nu are ce sa spuna si orice ar zice se poate intoarce impotriva ei. Nu mai poate ascunde insa ca va avea inca un copil. In urma cu doi ani i-am prezis ca se va desparti de Irinel si ca va mai avea doi copii.
”, a declarat femeia pentru Ring, informeaza Libertatea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.