Setari Cookie-uri

Anna Lesko rupe tacerea in cazul Moni-Iri

Dar oare nu este ca ea?

Dar oare nu este ca ea?

Cica Anna s-a saturat sa auda despre suferinta lui Iri si peripetiile Monicai. Avand o relatie cu Iri, vedeta are impresia ca isi permite sa comenteze…si vorbeste de nu se mai opreste.

Va place fata asta? Sincer? Ma indoiesc ca lui Irinel ii place aceasta fata. Banuiesc ca isi da seama ca a facut o mare-mare greseala. Dar asta e! Am fost cu Irinel, am mers pe acelasi drum al vietii si am privit intr-o singura directie, apoi lucrurile s-au mai schimbat. Am fost impreuna 8 ani si ceva.

Monica venea in fiecare seara la turneul meu si aplauda din primul rand, cu mai multe manechine. Avea probabil 15 ani si nici nu stia bine limba romana. Probabil de atunci avea un plan diabolic. Iri era acolo si ma sustinea. Abia dupa nu stiu cati ani de zile mi-am adus aminte ca era ea.

Intotdeauna am avut o parere proasta despre fata asta. Monica intotdeauna m-a atacat in presa. Eu am fost o doamna. L-am respectat pe Iri, pentru ca a fost decizia lui. Aceasta relatie s-a nascut datorita lui Irinel, el i-a acordat pondere. Nu sunt o persoana rea, doar spun lucrurilor pe nume. Femeia asta si-a batut joc prea multa vreme de Irinel.

Nu am fost insarcinata cu Irinel. Copilul il faci pentru tine, nu cu strategii. Nu poti sa traiesti viata dupa o strategie turbata. Traieste o poveste, saraca de ea, poate ii este frica de saracie. Pasii astia nu pot sa ii inteleg, sa sara din pom in pom. Probabil face cate un plod pe fiecare continent si ajunge mama Monica.
”, a declarat cantareata in emisiunea Cancan TV.

Ceea ce Anna Lesko nu stie este faptul ca Moni este o copie a ei, dar mai desteapta. Anna nu a fost ajutata de Iri cand a venit in tara, nu alaturi de el a invatat limba romana, nu el a fost cel care a lansat-o in muzica?

Anna, nu cumva amestecul tau are vreo legatura cu faptul ca vrei sa iti promovezi noul single? Doar prin scandal poti primi atentie din partea publicului, huh?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.