Setari Cookie-uri

Actrita din Twilight vorbeste despre relatii si iubiti

Cand vine vorba despre viata personala, Kristen Stewart reuseste sa o tina departe de ochii vigilenti ai presei.

Cand vine vorba despre viata personala, Kristen Stewart reuseste sa stea departe de ochii vigilenti ai presei.

Aceasta nu a oferit niciodata prea multe declaratii legate de partenerul sau insa, de data aceasta, actrita se deschide intr-un interviu pentru editia din noiembrie a revistei Glamour:

Hmmm…cel mai bun sfat pe care il pot da in materie de relatii este sa fii sincera si sa te cunosti. Nu trebuie sa fii rea sau sa recurgi la siretlicuri.

"Nu imi pasa de ce zice lumea. Sunt egoista si ma simt bine. Asa sunt eu. Si imi place sa tin ascuns ceea ce este doar al meu, imi place sa ramana in felul asta. Nu este un cosmar faptul ca paparazzi sunt tot timpul pe urmele noastre, deja ne-am obisnuit cu asta. Va asigur ca atunci cand ma voi casatori sau voi avea un copil, toti vor vrea sa afle insa nu voi divulga astfel de chestiuni extrem de private. Asa vreau sa le fac. Pana la urma tot se va afla, dar nu voi fi eu sursa."

Citește și:

Actrita a marturisit ca povestea ei de dragoste cu Robert Pattinson a inceput dupa incheierea filmarilor la cea de-a doua serie Twilight, “New Moon”, in 2009. Probabil ca tot Pattinson este vinovat pentru faptul ca Stewart a inceput sa isi exploreze si latura feminina:

Obisnuiam sa arat ca un barbat. Acum arat si eu a femeie.”, a declarat tanara informeaza DailyMail.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.