Setari Cookie-uri

Relatii? Iubire? Oana Zavoranu se destainuie

A trecut ceva timp de cand nu am mai vorbit despre diva noastra.

A trecut ceva timp de cand nu am mai vorbit despre diva noastra.

Oana Zavoranu revine din umbra si incepe sa vorbeasca. Subiectul? Pepe, bineinteles. Vedeta a hotarat sa spuna tot ce gandeste pe pagina sa de Facebook, nu de alta, dar s-au plictisit si prezentatorii de ea (poate nu mai face audienta).

Poate ca eu am tradat. Da, poate, dar nu am vandut dragostea, casnicia si cei 7 ani la vreun post TV sau tabloid pe sume fabuloase. Nu am adunat probe 2 luni ca sa ma victimizez cum a facut el pe care lumea il considera <>. Eu nu am vandut sentimentele, fie ele bune sau rele. Am tacut si am suportat toata avalansa ce a urmat. Singura si demna fara compromisuri si lacrimi smulse telespectactorului. Nu mai vreau sa tin in mine. Nu sunt asa cum se pare. Va iubesc!”, a spus Zavo.

Se pare ca Oana are ceva probleme cu memoria. Zice ca a tacut, cand ea se plimba pe la emisiuni pentru a isi jigni fostul partener. Platourile de filmare devenisera noua ei casa. Atat Pepe cat si Oana au facut din divort o problema de interes national, profitand amandoi de pe urma acestuia.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.