Setari Cookie-uri

Amanunte picante: Amanta lui Ashton Kutcher rupe tacerea

Saraca Demi Moore, probabil ca este in pragul disperarii.

Saraca Demi Moore, probabil ca este in pragul disperarii.

Sara Leal, amanta lui Ashton Kutcher, a oferit un interviu picant in care vorbeste despre relatia cu actorul. Tanara stie ca a gasit pestisorul de aur si face tot posibilul sa profite de situatie. Si cand esti pe buzele tuturor trebuie sa iti analizezi fiecare miscare.

Sara Leal a oferit un interviu in exclusivitate celor de la Us Weekly si povesteste ce s-a petrecut intre ea si Ashton Kutcher:

A venit direct la mine si m-a sarutat. Cateva ore mai tarziu, eu, el si o prietena eram complet goi intr-un jacuzzi pe balcon. Nu mi se parea ceva neobisnuit. Nu mi-a fost rusine sa ma dezbrac. Dupa ceva timp ne-am retras in camera doar eu si Ashton, el a scapat de prosop, iar eu mi-am dat jos hainele. Apoi am facut sex. Se pricepe. Nu a fost nici ciudat, nici pervers…dar nu a fost nici 100% sigur. El nu a folosit un prezervativ.

Am stat in pat ceva timp, am facut sex de doua ori. Cred ca ar fi vrut sa aiba parte de o partida in trei, dar nu s-a putut. Ashton arata foarte bine dezbracat. Dimineata, cand mi-am luat halatul, l-a tras de pe mine, m-a analizat si a zis <<Da, arati bine. Vroiam sa vad daca am avut parte de o partida buna.>>

Citește și:

Apoi mi-a spus ceva de genul <<Imi place sa ma bucur de momente ca astea pentru ca sunt un actor 90% din viata mea si fac ceva fals. Este frumos sa ai cateva situatii in care totul este real.>>

Femeia a tras lozul cel mare si tine cu dintii de el. Va face bani frumosi din aceasta aventura fara a se simti vinovata ca distruge o casatorie.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.