Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu, batuta si amenintata

Cine indrazneste sa o bata pe Oana Zavoranu?

Cine indrazneste sa o bata pe Oana Zavoranu?

Potrivit declaratiilor sale, Oana a fost la un pas de a fi violata de catre administratorul apartamentului in care ea sta cu chirie. Scandalul a inceput de la faptul ca Zavo a refuzat sa plateasca intretinerea pe luna octombrie, iar proprietarul a mers sa ii ceara banii care spune ca i se cuveneau.

Eram in sutien si chiloti in dormitor. Imi luam la revedere de la menajera mea si de la o cunostinta cand m-am trezit la usa cu acest individ. S-a furisat pe usa acest individ. I-am transmis ca eu nu mai platesc chiria pe octombrie daca nu repara caloriferele si alte reparatii. El a refuzat.

S-a napustit asupra mea in casa, dupa ce s-a asigurat ca sunt singura. Ulterior am auzit ca a pus un fotoliu in fata usii. Eu eram in sutien si in chiloti si vorbeam la telefon in momentul ala. Esti in casa la tine, o faci sa arate cum nu si-a imaginat ca o sa arate vreodata. M-am trezit cu un mos libidinos, slinos, cu parul valvoi care a inceput sa traga de mine, de chiloti si de sutien. M-a facut tiganca, iar eu nu am nici 1% sange de tigan. M-a facut prostituata, ca stie el ce tarif am eu.
”, a declarat Oana pentru Cancan.

Citește și:

Barbatul are o alta versiune a povestii: el este doar o victima, in timp ce Oana joaca teatru pentru a primi atentie din partea presei:

„Am cerut chirie, am batut la usa si mi-a zis sa stau in bucatarie sa astept. Mi-a prins degetul si m-a muscat de deget si eu am luat-o de par. M-a facut in toate felurile. M-a intrebat daca am de gand sa o violez. In fiecare seara vine cu unul cu altul, tipa. Este Anticristul! N-am vazut asa ceva.”, a spus proprietarul.

Barbatul a depus plangere la politie, iar Oana nu se lasa. Si pana la urma...cata forta poate avea sau cat de viril poate fi un barbat de 70 de ani?

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.