Setari Cookie-uri

Nici nu s-a casatorit bine...ca si divorteaza!

Vestea casatoriei a facut inconjurul lumii.

Vestea casatoriei a facut inconjurul lumii.


Ceremonia a fost difuzata pe unul dintre cele mai importante posturi de televiziune din lume. Vedeta a tinut neaparat ca nunta sa fie o copie fidela a nuntii regale. Dar se pare ca toate acestea nu au reusit sa tina flacara pasiunii prea mult timp aprinsa.


Cel mai mediatizat cuplu al anului, Kim Kardashian si Kris Humphries au probleme...doar dupa doua luni de la oficializarea casatoriei. Kris a fost vazut parasind caminul conjugal, iar pe deget nu mai exista nicio verigheta, in timp ce Kim isi face simtita prezenta pe la evenimentele mondene singura, dar cu verigheta si inelul de logodna pe deget.


Potrivit Dailymail, cei doi amorezi incearca sa pastreze aparentele, petrecand ziua de nastere a lui Kimmie impreuna in Vegas.


Inteleg ca nu mai exista “pana cand moartea ne va desparti”, dar nici macar un an? Sau doi? Poate ca totul este pentru audienta, in curand va aparea un nou sezon din Keeping up with the Kardashians si trebuie sa existe subiecte cat mai incitante pentru ca telespectatorii sa stea cu ochii lipiti de ecranele televizorului, nu?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.