Setari Cookie-uri

Madonna a uitat de propria familie

De ce spun asta?

De ce spun asta?

Ei bine, Madonna este una dintre cele mai influente femei de pe planeta. Are foarte multi bani, case de lux, copii infiati, iubiti cu sange fierbinte. Pe langa toate acestea, vedeta mai are o familie, mai exact un frate…boschetar.

Te gandeai ca o vedeta internationala poate avea frati boschetari? Anthony Ciccone, fratele mai mare a reginei muzicii pop, traieste pe strazile din Michigan deoarece nu mai are nici macar un acoperis deasupra capului. Barbatul in varsta de 55 de ani supravietuieste cu greu, facand cativa bani pentru a isi cumpara cateva firimituri de mancare din strangerea de cutii si sticle de plastic pe care apoi le duce la reciclat.

Familia mea m-a abandonat exact in momentul in care mi-era cel mai greu. Credeti ca eu nu m-am intrebat de ce sora mea este extrem de bogata iar eu sunt doar un vagabond, care traieste pe strada? Niciodata sa nu spui niciodata. Nu am niciun venit de nicaieri. Nu aveti nicio idee de cat de inspaimantator este. Am degeraturi in faza incipienta, dar un prieten de-al meu si-a pierdut toate cele 10 degete in timpul iernii. Altii au murit de hipotermie.” a declarat Anthony Ciccone potrivit Dailymail.

Anthony a ajuns in aceasta situatie dupa ce a fost concediat de la via tatalui sau acum un an. Slujba sa era sa vanda produsul finit, mai exact 5 varietati de vin intitulate “Madonna”, dupa numele cantaretei sau a mamei vitrege a acesteia. Anthony nu a vrut sa marturiseasca motivul pentru care a fost izgonit de propria familie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.