Sfasietor! Huidu se destainuie pentru prima data de la accident

Sfasietor! Huidu se destainuie pentru prima data de la accident
Kudika
25 Octombrie 2011

Serban Huidu a decis sa spuna tot ce are pe suflet.

Serban Huidu a decis sa spuna tot ce are pe suflet.

Vedeta de televiziune a postat astazi pe blogul sau cateva randuri in care vorbeste despre viitorul sau, despre cronica si despre cumplitul accident:

Am trait in ultimul an incercari ale vietii pe care nu le doresc nimanui. Ma doare sufletul… Am creat in ultimii ani un fenomen numit “Cronica Carcotasilor” de care sunt mandru si care trebuie sa continuie fara mine in rolul de prezentator! Vreau sa imi asigur insa colegii ca ii voi ajuta cu tot ce am invatat in acesti 17 ani!

Nu voi mai aparea in prim plan la Cronica si asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am sustinut niciodata ca sunt fara pata, dar reactia unor colegi de presa m-a lasat fara grai. Va rog sa intelegeti ca Serban Huidu nu se agata de statutul de persoana publica si ca niciodata nu a facut acest lucru.

Pe scurt, as vrea sa nu confundati omul Huidu cu emisiunea in sine, care este exprimarea unei idei de mai bine si care a fost tot timpul confundata cu o emisiune de umor! Este o emisiune de opinie care se foloseste de umor! Atat! Pentru asta Cronica trebuie sa continue!

Vreau sa le multumesc fanilor si prietenilor care au ramas langa mine in aceste cumplite momente si sa asigur rudele victimelor de adanca mea compasiune. Nu sunt cuvinte care sa descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie si familiei mele! Va rog sa ma iertati!”, a marturisit Huidu.

Cronica Carcotasilor va fi difuzata miercuri, 2 noiembrie si va fi o editie speciala, in care Gainusa va vorbi despre viitorul emisiunii.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri