Setari Cookie-uri

Fosta lui Clooney ofera informatii picante

Elisabetta Canalis, fosta iubita a lui George Clooney, ofera informatii picante presei.

Elisabetta Canalis, fosta iubita a lui George Clooney, ofera informatii picante presei.

Imediat dupa despartire, vedeta a facut tot posibilul ca lumea sa o vada pe ea ca pe o victima, pe cand Clooney s-a transformat intr-un monstru, un barbat fara sentimente care frange inimile femeilor.

George Clooney este persoana care mi-a apreciat partea feminina mai mult decat oricine pana acum. De asemenea, el este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am intalnit vreodata. Dar, in ceea ce priveste relatia noastra, a fost foarte special si foarte important pentru mine, exact ca un tata.

Intre noi a fost mai degraba o relatie de genul tata-fiica. Nu am putut sa vorbesc despre asta pana acum. Niciodata nu am vorbit despre casatorie sau copii. Nici eu si nici George nu am pus limite, dar nici nu am clarificat aceasta problema niciodata. Sfarsitul relatiei nu a fost cauzat de faptul ca el nu vroia sa se casatoreasca, ci de faptul ca aveam nevoi diferite, eram diferiti.
”, a declarat aceasta informeaza DailyMail.

Presupun ca asta este doar inceputul. Peste ceva timp domnisorica va veni si cu detalii legate de cum faceau ei sex. Din moment ce nu mai este la bratele lui Clooney, nimeni nu o mai baga in seama, singurul mod de a atrage atentia il reprezinta declaratiile pe care le ofera despre relatia cu actorul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.