Setari Cookie-uri

Scandalul divortului ia amploare

Desi nu credeam asa ceva, chiar si vedetele internationale isi spala hainele in public.

Desi nu credeam asa ceva, chiar si vedetele internationale isi spala hainele in public.

Este cazul lui Kim Kardashian si al lui Kris Humphries. Casnicia acestora a luat sfarsit, Kim fiind cea care a depus actele de divort la judecatorie. Intreaga presa si-a intors atentia catre acest subiect mult prea interesant pentru a fi lasat deoparte. Se speculeaza faptul ca nunta a fost doar un aranjament pentru bani si publicitate.

Kim incearca sa para ranita, aprandu-se pe blogul sau personal:

Incerc sa nu citesc toate lucrurile urate care se scriu acum despre mine, dar este foarte greu sa nu le vad, fiind peste tot. M-am maritat din dragoste. Nici nu imi vine sa cred ca incerc sa ma apar. Nu as fi petrecut niciodata atata timp alaturi de cineva doar pentru un show TV. Am impartit totul in reality-show, chiar si momentul casatoriei. In serial este prezentata viata familiei mele: am filmat cand Kourtney a nascut, cand Khloe s-a casatorit, cand ne-am despartit, dar si cand ne-am impacat.

Toti cei care ma cunosc stiu ca sunt o romantica incurabila. Iubesc cu inima si cu sufletul. Vroiam sa am o familie si copii atat de tare incat m-am grabit. Am crezut in povestea mea de dragoste si am lasat ca filmarea show-ului sa imi influenteze deciziile. Nu am pus capat relatiei mele pentru ca nu am vrut sa dezamagesc multe persoane.

Se spune si ca am facut milioane de dolari din nunta. Nu este adevarat. Sunt recunoscatoare tuturor celor care au venit la nunta mea si voi dona toti banii castigati fundatiei Dream.


Pe de alta parte, Kris Humphries isi linge ranile fiind gazda unor evenimente in cluburile din Las Vegas.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.