Setari Cookie-uri

Parodie: Divortul de Vis al lui Kim Kardashian

Kim Kardashian obtine de fiecare data ceea ce isi doreste.

Kim Kardashian obtine de fiecare data ceea ce isi doreste.

A facut un film pentru adulti, a obtinut audienta la reality show-ul “Keeping up with the Kardashians”, s-a maritat, a castigat 17 milioane de dolari, iar acum ca divorteaza obtine atentie maxima din partea presei.

Vedeta incearca sa faca pe femeia ranita din dragoste, asa ca schimba planul: apare nemachiata in fata paparazzilor pentru a ne face pe noi sa ii plangem de mila. Aceasta a fost vazuta la aeroportul din LA fara niciun strop de machiaj. [vezi foto aici]

Stim cu totii ca aspectul fizic conteaza extraordinar de mult pentru ea, asa ca, trecand prin aceste probleme, machiajul nu isi mai are locul pe tenul ei deoarece poate fi distrus de lacrimile pe care le varsa. Si marmota….

Ca o romantica incurabila ce este, Kim a mers la casa lui Kris Humphries pentru a discuta despre casatoria esuata si, probabil, sa isi imparta banutii rezultati din tot acest scandal.

Ca sa inchei intr-un stil optimist, va las cu un pamflet, realizat de cei de la Saturday Night. Filmuletul se numeste “Kim’s Fairtytale Divorce” si este o parodie dupa nunta lui Kim Kardashian. Daca ati vazut show-ul Keeping up with the Kardashians veti savura fiecare secunda din acest clip plin de umor si sarcasm la adresa clanului Kardashian.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.