Setari Cookie-uri

Bebelusa Oana vorbeste despre accidentul lui Serban Huidu

A trecut ceva timp de la accident si nimeni nu a mai auzit nimic.

A trecut ceva timp de la accident si nimeni nu a mai auzit nimic.

Bebelusa Oana sare in ajutorul prietenului sau, marturisind ca este extrem de afectat de cele intamplate si ca nu se stie daca va mai reveni vreodata in fata camerei de filmat:

Acum, Serban este mai aproape de familie, dar este si alaturi de noi. Se uita la ce filmam si, chiar daca el nu mai apare pe sticla, este in spatele productiei. Ne ajuta cu sfaturi si ne incurajeaza. Cand am avut prima emisiune in noua formula, ne-a trimis un SMS in care ne ura tuturor multa bafta. Este foarte greu pentru el sa nu mai munceasca la ceea ce odata facea cu foarte mare daruire. Dar noi speram sa ii continuam munca si sa il facem mandru de noi.

Toti am fost foarte afectati de ceea ce i s-a intamplat lui Huidu si am stabilit ca toata echipa sa pastreze tacerea, pentru ca e strict problema sa personala, iar el sufera foarte mult din cauza accidentului. Nu stiu daca sunt sanse ca Serban sa mai revina vreodata in fata camerelor de luat vederi. E doar decizia lui. Poate ca, intr-o zi, se va intampla. Cat despre cei care au adresat cuvinte grele la adresa sa, ar fi trebuit sa realizeze ca un astfel de accident i s-ar fi putut intampla oricaruia dintre ei. Trebuiau sa se puna, pentru o clipa, in locul lui.
”, a declarat Oana Ionita pentru revista VIP citata de Libertatea.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.