Setari Cookie-uri

Anda Adam este in crestere

Anda Adam reuseste sa ne surprinda de fiecare data.

Anda Adam reuseste sa ne surprinda de fiecare data.

Vedeta este unul din artistii romani cu cei mai multi fani pe Facebook. Pagina ei oficiala de Facebook are deja mai mult de 100.000 de mii de Like-uri.

In urma cu cateva zile, artista a avut marea surpriza sa acceseze Facebook-ul pe telefon si sa constate ca a trecut deja mult ravnitul prag. Fanul cu numarul 100.000 este Pedro Martinez Dominguez, un mexican care locuieste in prezent in sudul Statelor Unite ale Americii.

Tanarul a avut norocul sa intre in comunitatea admiratorilor artistei din Romania exact dupa ce un alt fan, din Spania, a dat Like-ul cu numarul 99.9999.

Aseara am avut cel de-al 100.000 fan care a dat "Like" la pagina mea oficiala! Il cheama Pedro Martinez Domiguez si este din Mexic. As vrea sa pot sa sarbatoresc cu voi toti si sa va dau cate o imbratisare insa pentru cel mai norocos, pentru Pedro, am un cadou deosebit! Veti afla ce, in cateva zile! Surpriza!”, si-a informat Anda Adam fanii.

Cantareata a trecut saptamana trecuta prin emotii cumplite dupa ce, timp de trei zile, pagina ei oficiala de Facebook a fost suspendata.

In urma sesizarii trimise la Facebook, Anda Adam a primit un raspuns din partea reprezentantilor americani prin care o instiinteaza ca o persoana le-a trimis un email in care a sustinut, cu dovezi, ca acele conturi sunt false.

Dupa multe schimburi de emailuri cu reprezentantii Facebook, contul a fost din nou activat.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.