Setari Cookie-uri

Cum vrea Demi sa se razbune pe fostul sau sot, Ashton Kutcher?

Iata ca pana la urma doamna Demi Moore nu a mai putut indura nazdravaniile facute de sotiorul ei mai tanar, asa ca a ales sa divorteze.

Iata ca pana la urma doamna Demi Moore nu a mai putut indura nazdravaniile facute de sotiorul ei mai tanar, asa ca a ales sa divorteze.

Chiar daca niciunul dintre cei doi actori nu au oferit informatii legate de infidelitatile lui Ashton Kutcher, zvonurile separarii sunt, intr-un final, confirmate.

O spun cu tristete ca am hotarat sa pun capat casatoriei mele de sase ani cu Ashton. Ca femeie, mama si sotie am anumite valori pe care le consider sacre, iar in acest spirit am decis sa merg mai departe cu viata mea.”, a marturisit Demi Moore.

Ashton Kutcher si-a varsat si el amarul pe Twitter, declarand:

“Intotdeauna voi pretui timpul petrecut alaturi de Demi. Casatoria este unul dintre cele mai dificile lucruri din lume, iar uneori aceasta esueaza.

Se pare ca Demi nu este atat de slaba precum pare. Aceasta vrea sa il loveasca pe Ashton exact acolo unde il doare mai tare, si anume la buzunar. Moore si-a instruit avocatii sa scoata cat de mult pot din averea de peste 90 de milioane de lire sterline al lui Ashton Kutcher.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.