Setari Cookie-uri

Actorul din James Bond le pune la pamant pe surorile Kardashian

Este vorba despre nimeni altul decat Bond... James Bond.

Este vorba despre nimeni altul decat Bond... James Bond.

Actorul Daniel Craig s-a saturat de surioarele Kardashian, asa ca a decis sa isi spuna si el parerea, poate-poate acestea se vor simti jignite si se vor retrage din lumea publica.

Cred ca exista o multime de lucruri de spus. Nu este vorba despre a iti fi teama sa iti expui in public emotiile tale. Dar daca ai inceput sa iti vinzi viata, atunci tine-te de chestia asta.

Nu o poti cumpara inapoi, viata privata nu mai poate fi cumparata. Ooooh, vreau sa fiu lasata in pace. La dracu cu tine. Am fost in camera ta. Am fost la nasterea copilului tau. Ai filmat pentru noi si ne-ai aratat chiar si placenta. Acum vrei un pic de intimitate?

Uite-te la surorile Kardashian, valoreaza milioane de dolari. Nu cred ca inainte erau asa de naspa, dar acum uite-te la ele. Cand le vezi te gandesti la faptul ca tot ce vrei este sa te comporti ca un idiot la televizor, iar apoi primesti milioane de dolari. Nu judec, ci doar spun adevarul.
”, a declarat Daniel Craig informeaza DailyMail.

Actorul face referire la faptul ca una dintre surori, Kim, trece acum printr-un divort si a cerut presei sa ii acorde spatiu, sa o lase sa respire.

Kourtney Kardashian, sora cea mare din clan, este insarcinata cu al doilea copil. Vedeta, in varsta de 32 de ani, mai are un baietel, pe nume Mason, impreuna cu partenerul sau de viata Scott Disick (28 de ani).


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.