Setari Cookie-uri

Video: Vezi aici colectia de pantofi a lui Cheryl Cole

Chiar daca a fost data afara de la X Factor si a stat cateva luni in umbra, Cheryl Cole revine si este mai puternica decat niciodata.

Chiar daca a fost data afara de la X Factor si a stat cateva luni in umbra, Cheryl Cole revine si este mai puternica decat niciodata.

Cantareata a realizat prima sa colectie de pantofi, cu scopul de a transforma femeia intr-o adevarata diva. Principiul dupa care merge Cheryl este „Trucul meu consta in pantofi mortali care nu iti omoara picioarele”.

Cred ca femeile se asteapta la o colectie de pantofi obisnuiti, in diferite culori si modele, insa nu asta va reprezenta colectia mea. Vreau ca fiecare fata sa aiba o pereche de pantofi pe care sa o aprecieze indiferent de ce face sau de ceea ce simte. Vreau sa existe o legatura intre pantofi si femei. Femeile sunt diferite, au slujbe diferite. Chiar simt ca in colectia mea este cate ceva pentru fiecare.", a marturisit Cheryl Cole.

Preturile incep de la 79 de lire sterline si pot ajunge pana la aproape 120 de lire sterline, iar pantofii pot fi cumparati de pe siteul stylistpick.com.

Vezi aici fotografiile cu pantofii din colectia lui Cheryl Cole.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.