Setari Cookie-uri

Ce vedeta faimoasa era batuta de prieteni in adolescenta?

Ghicesti despre cine este vorba?

Ghicesti despre cine este vorba?

Este una dintre cele mai cunoscute vedete din lumea showbiz-ului, iar de curand a castigat premiul pentru cel mai bun designer al anului 2011. Pe langa toate afacerile pe care le are, Victoria Beckham este mama si sotie. Aceasta are o relatie fericita cu fotbalistul David Beckham, fiind casatoriti de 12 ani.

Toti cei patru copii ai mei ar veni peste tot cu mine, dar trebuie sa mearga la scoala si nu au cum. David este stalpul care ma sustine. Ma incurajeaza si imi ofera incredere sa fac ceea ce vreau, iar copiii ma inspira in fiecare zi. Mama si tata imi sunt alaturi, ceea ce este fantastic. Ii iubesc enorm pe toti. Familia mea inseamna totul pentru mine.

In copilarie a fost foarte dificil. Aveam opt ani si eram o pustoaica mica, slaba, cu codite si o strungareata atat de mare incat imi intra un bob de mazare pe acolo. Copilaria mea a fost mizerabila. Nu ma intelegeam cu nimeni. Copiii adunau noroi din balti si il aruncau in mine. Doar stateam acolo, pe cont propriu.

Oamenii ma impingeau, spunand ca vor sa ma bata. Nu mi-a pasat. Nu aveam nevoie de prieteni. Intr-o zi vroiam sa le arat cine sunt eu. Intr-o zi aveam sa devin faimoasa. Si am reusit.
”, a declarat Victoria Beckham pentru revista Hola, informeaza DailyMail.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.