Radu Valcan, la un pas de moarte

Radu Valcan, la un pas de moarte
Kudika
19 Decembrie 2011

Actorul de telenovele Radu Valcan a fost la un pas de moarte in timp ce era in vacanta in Los Angeles.

Actorul de telenovele Radu Valcan a fost la un pas de moarte in timp ce era in vacanta in Los Angeles.

Acesta a fost confundat cu o alta persoana si a fost amenintat cu arma.

Eram in Los Angeles si am picat ca musca in lapte intr-o chestie. Era sa mor. Ma ratacisem cu o masina inchiriata, n-aveam GPS. Cand am oprit la semafor, a venit un afro-american la mine sa-mi ceara un foc.

Am dat geamul jos sa-i dau tigara. A scos pistolul, m-a fortat sa ies din masina. M-a confundat. Eram bronzat, aveam barba, aveam si accent... Am incercat sa-i explic ca sunt turist. El, ca-mi face, ca-mi drege...

Momentul infiorator a fost cand a armat pistolul si mi l-a pus la tampla. Intr-o fractiune de secunda, mi-am vazut toata viata: mi-au trecut prin fata ochilor imagini, situatii, trairi, povesti pe care le-am trait, povesti pe care nu le-am trait... Am simtit ca m-a lovit cu ceva in piept, dupa care mi-a dat drumul si m-a luat altcineva in primire.

Am lesinat, dar nu instant. Cand mi-am revenit, masina era acolo, actele erau acolo, ei aveau treaba doar cu omul cu care ma confundasera. Saptamani intregi am avut cosmaruri.” a declarat Radu Valcan pentru Playboy informeaza Cancan.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri