Setari Cookie-uri

Johnny Depp se pregateste de... despartire

Poate ca nu este chiar atat de bine sa stai izolat pe o insula pustie alaturi de sotie si copii , fara telefoane si alti oameni cu care sa comunici.

Poate ca nu este chiar atat de bine sa stai izolat pe o insula pustie alaturi de sotie si copii , fara telefoane si alti oameni cu care sa comunici.

Prin presa circula zvonul conform caruia relatia dintre Johnny Depp si Vanessa Paradis este pe final. Se pare ca cei doi nu se mai inteleg. Un prieten apropiat al actorului a marturisit ca acesta trece printr-o perioada destul de dificila si ca are nevoie de liniste pentru a isi organiza problemele. Mai mult, Depp deja a luat legatura cu avocatii sai pentru a se consulta si a afla cati bani ar primi Vanessa Paradis din averea sa:

Johnny nu se simte foarte bine in aceasta perioada. Lumea din jurul lui este destul de ingrijorata deoarece relatia dintre el si Vanessa este destul de fragila in acest moment. Relatia lor se indreapta catre sfarsit. In timp ce viata profesionala este infloritoare, viata privata se duce pe apa sambetei.

Johnny a inceput sa isi sune avocatii, vrea sa afle cum poate iesi din aceasta relatie. Nu sunt casatoriti dar sunt impreuna de cativa ani si au copii, asa ca nu este atat de usor sa te desparti de o persoana si sa o lasi fara nimic
”, a declarat sursa potrivit RadarOnline.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.