Kudika
11 Ianuarie 2012

A fost dat afara din serialul Two and a Half Men si inlocuit cu Ashton Kutcher, si-a pierdut banii pe droguri, alcool si prostituate si a pierdut custodia copiiilor sai. Toate astea s-au intamplat intr-un singur an pentru Charlie Sheen.

A fost dat afara din serialul Two and a Half Men si inlocuit cu Ashton Kutcher, si-a pierdut banii pe droguri, alcool si prostituate, familia l-a parasit si a pierdut custodia copiiilor sai. Toate astea s-au intamplat intr-un singur an pentru Charlie Sheen.

Charlie Sheen a confirmat ca a fost diagnosticat cu HIV

Se pare ca mintea i-a venit la loc deoarece Charlie Sheen chiar regreta pentru toate greselile pe care le-a facut si spune ca ar vrea sa dea timpul inapoi pentru a demonstra ca poate fi si profesionist:

"Nu mai sunt nebun. Anul trecut a fost un episod tragic al vietii mele. Cred ca sunt o persoana diferita acum, m-am schimbat. Incerc sa fiu mai calm si sa imi vad de proiectele mele. Vreau sa fiu axat pe realitate.

Am petrecut destul de mult timp in aceasta perioada cu copiii mei si cu familia mea. Sunt gata sa ma intorc la munca.", a marturisit Charlie Sheen potrivit People.

O romanca, mai importanta decat Charlie Sheen
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: