Setari Cookie-uri

Katy Perry si-a facut un nou iubit

Nici nu s-a incheiat divortul, ca domnisoara Strumf a hotarat sa mearga mai departe, gasindu-si alinarea in bratele altui barbat.

Nici nu s-a incheiat divortul, ca domnisoara Strumf a hotarat sa mearga mai departe, gasindu-si alinarea in bratele altui barbat.

Daca in urma cu doar cateva zile aceasta era devastata si incerca sa il convinga pe Russell Brand sa se intoarca la ea, ei bine, iata ca acum parca ar vrea sa se distreze. Se pare ca nu i-a luat prea mult sa isi caute o noua distractie, din moment ce intreaga presa vuieste pe seama acestui subiect. Cine este alesul?

Rozalia a hotarat sa isi incerce norocul si cu un barbat mai puternic, mai mascul si cu mai mult testosteron decat Russel Brand. Este vorba despre Tim Tebow, jucatorul de fotbal american.

Katy mi-a spus ca ii place foarte mult de Tim. Mama lui Katy crede cu disperere ca cel mai bun mod de a isi vindeca inima este acela de a isi gasi un alt barbat de care sa se indragosteasca. In sufletul sau, stie ca Tebow este barbatul perfect pentru fiica sa. Este frumos, atragator, inteligent si, pe langa asta, este si un bun crestin.

Parintii lui Kate l-au invitat pe Tim sa vorbeasca in biserica pe care ei o guverneaza, cand Katy va fi si ea acolo pentru a canta.”, a declarat un prieten apropiat al familiei potrivit Hollywood Life.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.