Setari Cookie-uri

Video incredibil: Parerea unei pustoaice de 13 ani despre sex

Are doar 13 ani, dar asta nu o tine departe de la a isi da cu parerea despre sex.

Are doar 13 ani, dar asta nu o tine departe de la a isi da cu parerea despre sex.

Pustoaica are curajul sa vorbeasca despre anumite lucruri intime pe care si unii adulti le considera tabu. Intr-un filmulet postat de ea pe Youtube, fetita deschide subiecte legate de sex, facand referire la parerile pe care le au oamenii cu privire la acesta "activitate normala".

Inainte de a vorbi despre sex, tanara Astorice mentioneaza faptul ca stie ca nu este un subiect tocmai ortodox, mai ales ca este abordat de o fata virgina, care nu stie foarte multe lucruri despre aceasta tema. Insa, asta nu o impiedica sa faca observatie oamenilor care judeca dupa aparente si care jignesc folosind etichete pentru femeile care vor doar sa se bucure de viata:

"A jigni o femeie doar pentru ca poarta haine mulae, se bucura de sex, face sex sau despre care se zvoneste ca face sex este un lucru aberant, complet gresit. Nu este treaba nimanui cu cine face sex sau de ce face sex o femeie. Nu cred ca trebuie sa jignesti o femeie doar pentru faptul ca are unul sau chiar mai multi parteneri sexuali. Nu le mai faceti pe fete sa se simta rusinate pentru ca fac sex.

Exista chiar si femei care se jignesc intre ele, isi spun in fel si chip fara a sti ceea ce spun de fapt. Daca esti pregatita fizic si emotional, iti place sa intretii relatii sexuale cu prietenul tau si, cel mai important, te protejezi, nu ar trebui sa te judece nimeni pentru acest lucru.
", a declarat Astorice.

Cuvinte mari venite de la o pustoaica de 13 ani. Si totusi... nu pare ciudat? Cand eram eu mic, 13 ani era varsta in care fetele inca se jucau cu papusile in fata blocului si habar nu aveau ce inseamna partener sexual, protejare sau relatii intime.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.