Setari Cookie-uri

De ce a murit Whitney Houston?

Whitney Houston a incetat din viata.

Whitney Houston a incetat din viata.

Cantareata a fost gasita inconstienta sambata, 11 februarie, in cada, intr-o camera pe care o inchiriase la Beverly Hilton Hotel. Paramedicii au sosit imediat, insa in zadar au incercat sa o resusciteze, astfel incat la ora 3:55 p.m. a fost declarata decedata.

Potrivit TMZ, Whitney Houston a luat Xanax si a baut o cantitate foarte mare de alcool in seara dinaintea decesului. Alcoolul combinat cu Xanax are un puternic efect sedativ, Whitney adormind in cada, fapt ce a condus la decesul sau prin inecare. Membrii familiei sustin faptul ca vedeta lua Xanax pentru tratarea anxietatii si depresiei.

Parintii vedetei sustin ca aceasta nu a murit prin inecare, ci in urma combinatiei fatale dintre Xanax, alcool si alte medicamente prescrise de medic.

Whitney Houston a vandut peste 200 de milioane de albume in intreaga lume, a castigat 6 premii Grammy si a fost nominalizata de 25 de ori, a primit 22 de premii AMA si 38 de nominalizari, ea fiind singurul artist care are in colectie un Grammy, un Emmy, un MTV VMA, un MTV Movie Award, un People’s Choise Award si un Billboard Music Award.

In aceste zile presa internationala si fanii o plang pe Whitney Houston. Problema este ca devenim fani dupa moartea superstarului respectiv. Asa s-a intamplat cu Michael Jackson, asa se va intampla si cu Whitney Houston. De acum vom urmari videoclipurile sale pe Youtube si vom introduce piesele sale in playlist-ul nostru.

Si, revenind la partea cu superstarul, pe internet circula o fotografie comica si, in acelasi timp, plina de adevar. Este un mesaj catre Dumnezeu, in care cel care a realizat imaginile, il intreaba pe Doamne-Doamne de ce ia vedete precum Michael Jackson si Whitney Houston si ne lasa cu “talente” precum Justin Bieber si Miley Cyrus.

Click aici pentru a vedea fotografia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.