Setari Cookie-uri

Shakira, in pericol de a-si pierde mana

Peripetii cu Shakira. Vedeta a tras cea mai mare spaima din viata sa.

Peripetii cu Shakira. Vedeta a tras cea mai mare spaima din viata sa.

In timp ce se afla in vacanta cantareata a fost atacata de un leu de mare. Vedeta a postat de curand pe Facebook un mesaj unde a povestit tot ce i s-a intamplat. Ea a coborat pe o stanca pentru a se apropia de animale si a le analiza comportamentul, cand din senin un leu de mare a sarit din apa si a atacat-o.

Din fericire pentru ea, Tony, fratele cantaretei era acolo si a reusit sa o traga catre el, ferind-o de atacul animalului.

Dumnezeule, tocmai mi s-a intamplat ceva incredibil, nu-mi vine sac red. Am fost atacata de un leu de mare. In aceasta dupa amiaza am iesit putin la plimbare pentru a vedea foci si lei de mare. Mi se par asa de dragalasi si am vrut sa ma apropii putin mai mult decat ceilalti turisti. Am coborat pe o stanca si voiam sa vorbesc cu ei, in timp ce incercam sa ii fotografiez.

Din senin un leu de mare a sarit din apa atat de repede si atat de brusc incat a ajuns aproape de mine, la mai putin de jumatate de metru, m-a privit in ochi, a marait furios si a incercat sa ma muste. Toata lumea a inceput sa tipe. Eram paralizata de frica si nu am putut sa ma misc. Super Tony a sarit in ajutorul meu si mi-a salvat viata, luandu-ma de langa acel leu de mare. Amandoi avem mainile si picioarele pline de zgarieturi.
”, a povestit Shakira pe pagina sa de Facebook.

Featured foto by yurakrasil via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.