Setari Cookie-uri

Stirile mondene ale zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Este oficial! Justin Timberlake si Jessica Biel s-au logodit. Actrita a fost prezenta la petrecerea private Saturday Night Live, unde a purtat cu mandrie inelul sau de logodna, informeaza DailyMail.

Gafa mare la show-ul Burberry. Denise Lewis si Will.i.am au sosit la lansarea noii colectii Burberry din cadrul London Fashion Week in acelasi trench. Click aici pentru a vedea fotografia cu cei doi.

Adele dezminte zvonurile unei posibile retrageri din lumina reflectoarelor. Cantareata spune ca nu vrea sa renunte la muzica in favoarea vietii private si ca se pregateste sa lanseze un nou videoclip pentru piesa “Rumor has it”.

Mel Gibson a incercat sa o determine pe Whitney Houston sa renunte la droguri. Acum cativa ani, cand Whitney era dependenta de droguri si alcool, Mel a petrecut foarte mult timp alaturi de cantareata, incercand sa o ajute si sa o scape de dependenta, informeaza Superficial.

Megan Fox in costum de baie! Actrita in varsta de 25 de ani este in vacanta in Hawaii alaturi de sotul sau, Brian Austin Green. Vedeta si-a afisat silueta perfecta, purtand un costum de baie din doua piese. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Jennifer Lopez se distreaza la Carnavalul de la Rio alaturi de iubitul sau, Casper Smart. Cei doi au ajuns de curand in Brazilia, s-au costumat in haine de carnaval si au luat parte la festivitati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.