Setari Cookie-uri

Adele, semne obscene la Brit Awards

Cum si-a socat Adele fanii la gala Brit Awards?

Cum si-a socat Adele fanii la gala Brit Awards?

Cantareata a castigat cel mai apreciat premiu al galei, si anume acela de Albumul Anului. Toate bune si chiar foarte frumoase pana aici. Vedeta a urcat pe scena si a tinut mortis sa le multumeasca tuturor celor care au sustinut-o in cariera si au crezut in ea.

Multumesc foarte mult, multumesc, va multumesc foarte foarte mult. Am ajuns acasa cu sase Grammy iar acum ma intorc cu inca un premiu Brit, castigand albumul anului. Sunt foarte multumita sa flutur steagul tarii mele pentru voi toti.

Nici nu a terminat de spus tot ce avea pe suflet, ca James Corden (prezentatorul de anul acesta al galei Brit) a si urcat pe scena pentru a o intrerupe: “Imi pare rau, dar trebuie sa incheiem.

Nervoasa pe producatori, Adele a replicat : “Vrei sa inchei cu mine? Atunci pot spune doar La revedere si ne vom vedea anul urmator.” Imediat dupa aceasta, cantareata a ridicat degetul din mijloc tuturor celor din sala. Dupa ce s-a linistit, Adele a tinut mortis sa isi motiveze reactia, sustinand ca mesajul pe care l-a trimis a fost pentru producatorii Brit si nu pentru fanii sai.

Vezi mai jos momentul:


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.