Setari Cookie-uri

Stirile mondene ale zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Bat clopotele de nunta! Inca nu este oficial, insa se pare ca Adele s-a logodit. Cantareata si-a facut aparitia la premiile Grammy, purtand un inel asemanator cu cel de logodna. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Justin Timberlake si Jessica Biel se bat in contracte prenuptiale. Se pare ca actrita este atat de ingrijorata ca Justin ar fi capabil sa o insele incat cere o clauza de fidelitate in contractul prenuptial. Daca inseala, plateste. Mi se pare corect, nu?

Statuia de ceara a lui George Clooney de la muzeul Madame Tussauds a fost scoasa din expozitie pentru mici retusari. Aceasta a fost creata in anul 2004, iar reprezentantii muzeului au hotarat ca este cazul sa ii faca unele schimbari. Din pacate, rezultatul nu este foarte promitator, George Clooney din ceara fiind mult prea tinerel pentru cei 50 de ani pe care ii are actorul. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Kourtney Kardashian, sora cea mare a lui Kim Kardashian, a confirmat faptul ca este insarcinata cu o fetita. “Suntem foarte fericiti sa avem o fetita si sa putem imparti aceasta experienta noua impreuna cu Mason, baietelul nostru.”, a declarat Kourtney pentru E! News.

Britney Spears vrea sa fie in juriul emisiunii X Factor. Intrebarea este… are ce cauta acolo?

Jennifer Aniston a primit o stea pe Bulevardul Walk of Fame. Vedeta a venit la ceremonie insotita de cei doi barbati din viata sa, tatal si iubitul sau, Justin Theroux, informeaza DailyMail.

Se poarta vacantele in Romania. Dupa ce am ieri am vazut-o pe Andreea Balan rasfatandu-se la Balea Lac, este randul unei alte vedete sa se refugieze in munti. Florentina Opris, realizatoarea emisiunii Sport, dieta si o vedeta de la Prima Tv, si-a luat o scurta vacanta in Muntii Parang.

Astazi este ziua lui Dan Negru. Prezentatorul TV implineste frumoasa varsta de 41 de ani. Echipa Kudika ii ureaza La Multi Ani. Dupa parerea ta, care este cea mai frumoasa emisiune prezentata de Dan Negru?



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.