Setari Cookie-uri

Stirile mondene ale zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kendall Jenner, surioara de doar 16 ani a lui Kim Kardashian apare in campania pentru primavara vara 2012 a colectiei de costume de baie White Sands. Reprezentantii casei de moda spun ca au ales-o pe ea datorita delicatetii si puterii de care da dovada, nicidecum ca este membra a clanului Kardashian. Click aici pentru a vedea fotografiile.

In sfarsit se casatoresc. Brad Pitt si Angelina Jolie construiesc o sala de receptie in spatele unei capele, din zona rezidentiala pe care o detin in Sudul Frantei. Se pare ca au uitat de pactul conform caruia spuneau ca nu se vor casatori pana cand nu va fi legalizata casatoria intre persoanele gay in State.

Cantareata Corina ne invata cum sa fim pitzi. Aceasta a postat de curand o fotografie pe pagina sa de Facebook. Poza este facuta in cada, unde ea zice ca are parte de rasfat. Machiaj puternic, buze tuguiate si... o ratusca? Asta da pitziponceala. „Hahaha... rasfat maxim, cu ratusca copilariei mele, esenta de eucalipt si sare de mare.”, comenteaza Corina. Click aici pentru a vedea fotografia.

Steve Jobs ar fi implinit astazi 57 de ani. Cofondatorul Apple s-a stins din viata in luna octombrie a anului trecut dupa ce a pierdut lupta cu cancerul. „Timpul tau este limitat, asa ca nu il pierde traind viata altcuiva.” este unul din citatele celebre ale lui Steve Jobs.

Gerard Butler, idolul femeilor, a fost internat intr-o clinica de dezintoxicare, fiind dependent de medicamente. Problemele acestuia au inceput inca din anul 2006, cand filma la pelicula 300. Cascadoriile mult prea dificile i-au provocat cateva rani destul de grave. Doctorii i-au prescris analgezice si calmante, pe care Butler a continuat sa le ia chiar si dupa ce i-au trecut durerile, informeaza Libertatea.

Mihai Traistariu este deranjat de lipsa de etica a cantaretilor care se lanseaza pe piata muzicala: „Cand apari in emisiune si canti in chiloti deja din start nu ai cum sa te mai numesti cantareata!”, a declarat Traistariu pentru Click.

Citește și:

Featured foto by Tashatuvango via SHutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.