Setari Cookie-uri

Stirile mondene ale zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Andreea Esca se dezbraca pentru revista Ce se intampla, doctore? Vedeta renunta la haine, optand pentru un maiou decoltat si pantaloni scurti, mult prea scurti. Click aici pentru mai multe detalii.

Daca ieri s-a vorbit despre Oscarul filmelor, este timpul pentru Oscarul rochiilor. Care au fost cele mai frumoase vedete? Click aici pentru mai multe detalii.

Castigatorii premiilor Oscar: The Artist a fost desemnat cel mai bun film, Michel Hazanavicius – cel mai bun regizor, Jean Dujardin – cel mai bun actor. Premiul de cea mai buna actrita a mers la Meryl Streep.

Bun venit in lumea mondena. Jennifer Lopez si-a luat catelusul (adica pe iubitul sau Casper Smart, pe care il plateste lunar cu 10.000 de dolari) la petrecerea Vanity Fair pentru a il prezenta prietenilor. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Jennifer Aniston este disperata. Actrita declara in stanga si in dreapta ca este extrem de fericita si ca pana la sfarsitul anului se va casatori cu iubitul sau, Justin Theroux.

Culmea pitiponcelii in varianta clasica. Kim Kardashian si-a facut poza in oglinda din baie, in sutien, poza pe care nu a putut sa o tina pentru ea si a postat-o imediat pe Twitter pentru a primi laudele fanilor sai. Click aici pentru a vedea fotografia.

Piciorul drept al Angelinei Jolie are cont pe Twitter. La cat de celebru si subtirel este, acesta a reusit performanta de a strange peste 15.000 de fani intr-o singura noapte.

Russell Brand si-a facut o noua iubita. Nopti nedormite, zile de chin, ore pline de durere? De unde? Divortul este doar o simpla hartie care te ajuta sa scapi de un obstacol al vietii. Actorul a fost surprins de curand in compania noii sale iubite. Click aici pentru a vedea fotografiile.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.