Setari Cookie-uri

Catalin Josan, favorit la Eurovision

Catalin Josan s-a calificat pe locul intai în cadrul preselectiei nationale pentru Eurovision 2012 cu piesa Call My Name.

Catalin Josan s-a calificat pe locul intai în cadrul preselectiei nationale pentru Eurovision 2012 cu piesa Call My Name.

In urma votului unui juriu de specialitate, acesta a acumulat 98 puncte, pozitionandu-l, astfel, ca favorit pentru a reprezenta Romania la Baku, Azerbaijan.

Piesa “Call My Name”, impreuna cu hitul “Don’t Wanna Miss You”- detinator al Discului de Aur in Italia, face parte din urmatorul album a lui Catalin, care va fi lansat in Franta si Italia la sfarsitul lunii martie. Albumul poarta amprenta renumitului producatorul Desmond Child, care a colaborat cu nume mari, precum Bon Jovi, Kiss, Aerosmith si Roxette.

O sa fac tot ce pot ca sa aduc Eurovisionul la Bucuresti in 2012. Vreau sa-i rog pe toti cei care cred in mine, si nu ma refer doar la cei din tara, sa foloseasca toate oportunitatile, mai ales retelele de socializare (Facebook, Twitter), sa ajute la promovarea piesei. Va multumesc mult ca m-ati ajutat sa ajung in topuri in Europa si va rog sa fiti alaturi de mine si in continuare la Eurovision. Votati - Call My Name.” spune Catalin.


Citește și:

Featured foto by Undrey via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.